مشاوره حقوقی رایگان - بم گوشی اشتباه دادن و هم گران قیمت

سلام من ازپاساژ ... 1 گوشی خریدم به من گفت گوشی ردمی نوت 13 هست ولی به من ردمی نوت 13c داده من گوشی را در تاریخ 12 گرفتم و الان 13 م هست قیمت گوشی را پرسیدم از 5 نفر میگن 6 میلیون و به مت 7میلیون 300 فروختن لطفا کمکم کنید من الان می‌توانم کاری کنم

پاسخ ها :

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام معمولا به دلیل زمان بر و هزینه بر بودن شکایت برای یکی دو میلیون تومان ارزش طرح دعوا نداره ولی بهترین کار اینه که اظهار نامه برای فروشنده بفرستید معمولا راهگشا هست