مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی

سلام وقت بخیر؛ عمویی داشتم که مجرد بود و دو ماه پیش فوت کرده، یکسال و نیم قبل فوتش منزلی رو که با پدر و مادر من در آن زندگی میکردند رو بنام همسر من در دفترخانه اسناد رسمی در صحت عقل و سلامت بدون دریافت وجهی کرده. حالا بعد از فوتش عمه هام میگن ما وراثیم و سهم ما رو از این خونه باید بدید.سوال من اینه که در صورت شکایت میتونن خونه رو از همسر من بگیرن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بستگی به مفاد متن مربوطه دارد
اصولا خیر مگر در شرایط خاص

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ملک متعلق به کسی می‌باشد که سند به نام اوست

اشخاص دیگر می‌بایست بررسی شود که چه ادله‌ای دارند

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

اصولا نمیتوانند زیرا سند رسمی به نام همسر شماست مگر اینکه ادله دیگری داشته باشند که باید بررسی گردد

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

خیر چون سند رسمی به نام ایشان میباشد برای