مشاوره حقوقی رایگان - در مورد وصیتنامه

سلام. من دارای دو فرزند پسر و دختر میباشم همسرم متوفی است برای پسر خانه خریده و سهم ارث را بعقیده خود به او داده ام. آپارتمانی دارم که مایلم پس از مرگم به همسر دومم و دخترم بطور مساوی برسد و پسرم از آن سهمی نداشته باشد . چگونه میشود اقدام کرد. تشکر از عنایت حضرتعالی

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم نمیتوانید از ارث محروم کنید فقط میتوانید اوارتمان را بهمسر و دخترتان صلح عمری کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید صلحنامه عمری به صورت سه دانگ سه دانگ تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در زمان حیات صلحنامه عمری با حق فسخ تنظیم کنید و به نام آنها صلح کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهترین راه این است که از طریق یکی از دفاتر اسناد رسمی محل سکونت خویش نسبت به تنظیم صلح عمری اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید قبل از فوت آپارتمان خود را به دخترتان انتقال بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

وصیت افراد تا ثلث مال معتبر است. در زمان حیات می توانید با سند رسمی ملک را منتقل نمایید یا با سند رسمی صلح عمری نمایید .

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

میتوانید به نام همسر و دختر کنید ولی حق عمرا را برای خود نگه دارید

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
ملک رو به نام دخترتون و همسرتون بزنید و از اونا صلح عمری برای خودتون بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما کمی مبهم است ر منظور این است که ملک متعلق به خودتان است می‌توانید آنها صلح عمرا کنید اما برای خود حق فصل در نظر بگیرید چرا که

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

فقط میتوانید صلحنامه تنظیم وبه آنها صلح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قراردادصلح عمری بااختیارفسخ ببندید
یعنی خانه رابه نام آن دوصلح کنید ولی برای مدت عمرخودحق سکونت وانتفاع باشماباشد وبافوت شمابه ایشان برسد
تازه حق فسخ هم میتوانید بگذاریدهرزمان قبل ازفوت پشیمان شدید عقدراکلا بهم بزنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مراجعه به دفاتر اسناد رسمی و تنظیم صلح عمری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست حال که در قید حیات هستید آن را به آن دو نفر صلح کنید برای خود نیز حق فسخ در نظر بگیرید که اگر پشیمان شدید بتوانید برگردید