مشاوره حقوقی رایگان - گودبرداری زمین

سلام خسته نباشید
من یک قطعه زمین مسکونی بمتراژ 160 متر دارم. صاحب زمین بغلی سه قطعه داشته برداشته کل سه قطعه رو گود برداری به ارتفاع 4 متر کرده و متاسفانه از عرض زمین منهم 4 متر در طول زمین گود برداری کرده بهش میگم چرا نصف زمین منو گود برداری کردی من زمین صاف خریدم الانم زمینمو میخام جواب سربالااا میده میگه نمیتونی کاری کنی. برو شکایت کن
حالا باتوجه به اینکه نصف زمینمو خراب کرده و نمیخامم زیر زمین بزنم باید چیکار کنم تا یا طرف مقابل یه زمین برام بخره یا پول زمین رو ازش بگیرم ایا میتونم به حقم برسم؟ ممنون میشم شفاف جواب بدهید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.مالک باید قانون گودبرداری را کاملا رعایت کند واصول ایمنی را رعایت کندوالا ازطریق شهرداری می توانید جلوی اقداماتش رابگیرید.

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام شكايت مبني بر تخريب انجام بديد تا به موجب حكم دادگاه مجبور به اعاده به وضع سابق بشه