مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با عرض سلام بنده سال 1390 سه دانگ از شش دانگ معدن شن و ماسه را در شهرستان آمل به میزان 50 میلیون خریداری کرده ام و فروشنامه نیز در املاک تنظیم شد و یک باب مغازه به میزان 125میلیون را به فروشنده معدن داده و مابقی پول مغازه را دریافت نموده ام و مدت 8سال میباشد که پیگیر معدن فوق بوده ام به بنده میگفتن کارهای استعلام منابع طبیعی و محیط زیست در حال انجام میباشد تا اینکه 2 هفته قبل بنده به صنعت معدن تجارت مازندران مراجع داشتم و مسعول محترم عنوان داشته که مهلت 2ماهه که توسط متقاضی درسال 1390 ثبت شده بود بعلت اینکه منابع طبیعی منفی اعلام کرده بود به نام برده در17مهرماه 1390 کنلن یکم اعلام شد که معدن باطل اعلام شد و تاریخ 18مهر 1390 مبایعه نامه تنظیم شد و از شما خواهشمند است ارشاد حقوقی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.پروانه بهره برداری معادن بصورت مادام العمر می باشد ولی اجاره بهره برداری سالانه تمدید میگردد.اگردرزمان واگذاری بشما,منع قانونی وجود داشته معامله قابل ابطال می باشد واگرقابلیت انتفاع نداشته قابل فسخ می باشد واگرمغازه بعنوان ثمن معامله بوذه است قابل برگشت می باشد.مدارک شما باید بررسی گرددواگرساکن آمل هستید هفته بعد هماهنگی کنید تا مدارکتان را مطالعه وپاسخ مناسب دریافت دارید.