مشاوره حقوقی رایگان - خريد ملك

با سلام حدود ده سال قبل يك واحد كوچك 45 متري (از يكي از دوستان خيلي صميمي) خريداري نمودم و مبلغ آن تسويه گرديد و بين خودمان يك مبايعه نامه دستي نوشته و امضاء شد اما متاسفانه( آن دوست صميمي ديروز )در دفتر خانه براي انتقال سند حاضر نميشود و من مستاصل مانده ام لطفا راهنمايي فرماييد چگونه ميتوانم ايشان را وادار به انتقال سند نمايم با تشكر

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. دادخواست تایید بیع و الزام به تنظیم اقامه کنید.
حتما از وکیل کمک بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا در سر موعد مقرر به دفترخانه مراجعه کنید گواهی عدم حضور فروشنده را اخذ کنید سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به تحویل مبیع تقدیم دادگاه نمایید