مشاوره حقوقی رایگان - تیر برق مزاحم

با سلام
من از این پروژه های مسکن ملی ثبت نام کرده بودم 6ماه پیش که قرعه کشی کردن که کدوم خونه مال من هست پس از بازدید خونه دیدم که تیر برق وسط درب حیاط است
اداره برق رفتم میگه هزینه با شماست
منی که نه زمین مال من بوده مال دولت بوده. نه من خونه رو درست کردم بنیاد درست کرده و نه مهندس اداره برق بودم که بگم تیر برق رو بزارن اونجا
کلا هیچ کاره بودم
لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، به طرفیت بنیاد مسکن طرح دعوی نموده و الزام به جابجایی درب ساختمان نمایید .

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

الان منزل مال شماست و شما به وضعیت موجود ان اعتراض دارید پس هزینه اصلاحش با شماست...