مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک موتور سیکلت

سلام خدمت اساتید من ی موتور 86 پلاک ملی با مدارک کامل شامل سند کارت سبز و کارت موتور قولنامه ای دستی خریدم ولی قبل من سه دستم قول نامه شده الان میخوام هم برگ سبزش به اسم خودم باشه هم پلاکشو به اسم خودم تعویض کنم چه راه حلی داره درضمن کسی که سند به اسمشه نمیاد به اسمم کنه موتورو راحل بهم بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، به طرفیت تمامی مالکین قبلی باید دادخواست داده و همگی را ملزم به تنظیم سند و فک پلاک و .... کنید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

علیه صاحب سند اصلی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال بدهید