مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انتقال سند

سلام بنده طی یک قولنامه در املاک اقدام به خرید یک ملک آپارتمان با شرایط زیر نمودم کل مبلغ 206میلیون تومان شرایط پرداخت معاوضه خودرو مزدا به قیمت 170میلیون الباقی 10میلیون بصورت نقدی در دفتر املاک الباقی 10میلیون زمان انتقال سند بصورت قطعی در دفترخانه و مبلغ 16میلیون هم بصورت قرض الحسنه نزد که خریدار به عنوان مستاجر تا دوماه در خانه سکونت داشته باشد بنده طبق قرارداد خودرو را با رویت خریدار و شاهد بصورت سالم تحویل خریدار نمودم و 10میلیون نیز بصورت نقدی طبق مبایعه نامه پرداخت نمودم و طبق قرار در دفترخانه سند خودرو را نیز بصورت قطعی امضا و تحویل خریدار گردید ولی بعد از گذشت 5روز از زمان قولنامه خریدار به بهانه گران بودن مبلغ خودرو مزدا از انتقال سند ملک خودداری میکند در صورتی که خودرو در زمان قرارداد خریدار با آگاهی کامل از قیمت روز خودرو و استعلام قیمت از سایتهای مختلف و با آگاهی کامل از دوررنگ بودن و شرایط فنی اقدام به خرید نموده لطفا بنده را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.مغبونیت فروشنده نسبت به خودروی شما,بایدفاحش باشدتاقابلیت فسخ را داشته باشد.ایشان را ملزم به تنظیم وانتقال سند نمایید.