مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

درود فراوان

بنده برای یکی از دوستانم یک دستگاه خودرو از دوست دیگرم خودرو خریداری کردم که تیگو 7 بود که 1030 کیلومتر کارکرد داشت مدلش هم 402 برج 9 بود ماشین را تحویل خریدار کردم که قرار شد فردا پولش را واریز کند. بنده یک پیامک که حاوی قیمت و مدل ماشین بود برای خریدار فرستادم فردای آن روز پول را واریز کردند و بعد از واریز پول متوجه شدم در پیامکی که ارسال کرده بودم 100 میلیون کمتر نوشته بودم که به خریدار گفتم میگوید خودت در پیامک نوشتی الان میخواستم راهنماییم کنید؟

پاسخ ها :

سمیه فرهادی فومشی

سرکار خانم سمیه فرهادی فومشی :

با سلام با توجه به اینکه شما با پیامکی که حاوی مبلغ و مدل ماشین بود اقدام به ایجاب و قبول بیع نمودید و این مدرک در دست خریدار میباشد از لحاظ قانونی اقدامی نمیتوانید اانجام دهید مگر اینکه با توافق مشکل را حل بفرمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

امکان فسخ معامله به دلیل غبن فاحش امکان‌پذیر است