مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق و نصف داراییها

با سلام؛ من به خانومم وکالت در طلاق دادم میخواستم بدونم اگه خانومم برا طلاق با این وکالت نامه اقدام کنه میتونه از نصف داراییها هم سهیم باشه؛ چون از طرف من وکیل گرفته میشه برا طلاق؛ ممنونم

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

خیر نصف اموال درصورتی به ایشون تعلق میگیره که ایشون طلاق نخواند وشما بدون هیچ دلیل منطقی بخواین ایشون رو طلاق بدین

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه طلاق توافقی باشه میتونه بگیره... ولی اگه طلاق از طرف زن باشه حق نصف دادرایی نداره

پرسشگر :

نه توافقی نکردیم روی اموال فقط وکالت طلاق بهش دادم اونم کل مهریه و نفقه و اجرت المثل رو بهم بذل کرده

عليرضا  نموي

عليرضا نموي :

با سلام ؛
بطور خلاصه عرض میکنم که اگر تقاضای طلاق از سوی زوجه باشد ، دارایی زوج نصف نخواهد شد و منظور دارایی است که در زندگی مشترک زوجین بدست اورده اند ولی اگر زوج تقاضای طلاق بدهد نصف دارایی مرد به زت تعلق میگیرد