مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک موروثی

سلام وقت به خیر
ما 5 تا خواهر و یک برادر هستیم البته مادرم هم در قید حیات هستند الان برای خانه ی پدری ما مشتری پیدا شده همه راضی به فروش هستند یکی از خواهرا میگه من مشتری دارم بالاتر میخره ملک تهران نیست هر چی بهش میگن مشتریت رو بیار نه خودش میاد نه سند رو میده همه مادرمون هم با اون زندگی میکنه به ایشون هم اجازه ی امضا نمیده الان راه حل قانونی با توجه به اینکه از5 سال پیش کار تو دادگاه بوده و کارشناسی هم شده ما چه کار میتونیم بکنیم ایا امکان فروش ملک هست میشه حق این دو ورثه به حساب دادگاه ریخته بشه

پاسخ ها :

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

بله میتونید دستور فروش ملک مشاع رو از دادگاه بخواید
در صورت امکان وکیل بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم ، فروش و تقسیم ثمن بین ورثه به نسبت حصه آنها بدهید. چنانچه قبلا چنین دادخواستی داده اید می توانید آنرا پیگری کنید.
البته توصیه نمی‌شود ولی حق خلع ید مال مشاع را هم دارید و همچنین حق دارید درخواست اجرت المثل ایام تصرف را از کسی که متصرف است بخواهید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید دستور فروش مال مشاع بگیرید و نیازی به رضایت تمام وراث نیست.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
دادخواست دستور فروش مال مشاع بدید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر ورثه توافق در فرووش ندارند از طریق دادگاه ملک را به مزایده ببرید و به فروش رسانید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مزایده باید بفروشید