مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

بنده یک زمینی دارم که چندین سال است داریم کشت میکنیم ویه شخصی شبانه به دونفر دستور داده دور تا دور را پرچین نماید فردا صبح سرزمین بابت کشت رفتم دیدم حصار کشی نموده و در حضور پاسگاه بعد از صورت جلسه حصار هارو برداشتم و اقدام به کاشت کردم حال با توضیح اون شخص از بنده تصرف عدوانی شکایت نموده ایا بنده محکوم میشوم و ایا جرم خاصی بابت حصار کشی ان شخص وجود دارد که بنده علیه ایشان طرح نمایم ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

شما به جای از بین بردن حصارها باید شکایت تصرف عدوانی مطرح می‌کردید اگر زمینتان سند رسمی دارد میتوانید دعوای خلع ید مطرح کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به سابقه تصرف شما ، تصرف عدوانی را آن شخص کرده است نه شما