مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت مهریه

باسلام خدمت وکلای عزیز بنده سنداردواج پسرم راتارسیدن پسرم به سن 18سالگی ضمانت کردم.متن سند به اینصورت میباشد.یک جلدکلام الله مجید به انتضام 114 عددسکه تمام بهارآزادی به ذمه ذوج است که بصورت عندالبطالبه باید به زوجه بپردازد وچون ذوج به سن قانونی نرسیده پدرذوج ضمانت نموده تارسیدن ذوج به سن 18سالگی ذوج کبیرشود مهریه راتقبل کرده وبعدازرسیدن ذوج به سن قانونی برذمه ذوج است وپدرذوج هیچگونه تعهدی ندارد.ناگفته نباشد ذوجه قبل ازرسیدن ذوج به سن قانونی مطالبه مهریه کرده وهنوزرای صادرنشده.لطفا راهنماییم کنید آیاپدرذوج بایدپرداخت کند یاذوج.قبلا ازهمکاری شما عزیزان سپاس فراوان دارم

پاسخ ها :

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

چون قبل از سن 18 سالگی پسرتون اقدام کرده شما باید پرداخت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به ضمانت و درخواست مهریه قبل از 18 سالگی زوج ، پدر زوج باید پرداخت کند.