مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه خودرو

سلام عرض ادب و وقت بخیر
ببخشید من چند روز پیش یه خودرو خریدم و پولش رو تماما پرداخت کردم به نمایشگاه و فیش واریزی هم دارم تمام مدارک خودرو هم دست خودم هست و صاحب ماشین وکالت تعویض پلاک یکماهه بهم داد به صورت رسمی در دفتر خانه ولی الان برگ قولنامه نمایشگاه رو گم کردم میخاستم ببینم میتونه ادعا کنه ک ماشین مال خودشه و همچین معامله ای انجام نشده یا درد سر بشه ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باهمن وکالت که هنوز زمان داره سریعا اقدام به تعویض پلاک کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. با توجه به واریز وجه و وکالت حاکی از خرید است. زودتر تعویض پلاک کنید