مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام خسته نباشید من یه خونه ای رو اجاره دادم شهریور ماه بعد ایشون یه چک داد برای یک ماه بعد ایشون چک رو ثبت نکرد بهشون گفتم گفتن وقت بدید یک ماه گفتم باشه ایشون ماه قبل شیش میلیون تومان واریز کرد گفت بیست روز صبر کن گفتم باشه الان یک ماه گذشته ولی پول ندادن الان 13 دی هستیم ایشون برای 15 مهر چک داشتن هنوز اجاره رو هم دیر میزنند از چه راهی شکایت باید بکنم از ایشون؟؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مطابق قرارداد چنانچه اجاره بها را ندادند درصورت وجود فسخ قرارداد را فسخ کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مطابق قرارداد چنانچه اجاره بها را ندادند درصورت وجود فسخ قرارداد را فسخ کنید