مشاوره حقوقی رایگان - خسارت کارگر به ابزار کارفرما

سلام بنده مدتی هست در جایی مشغول به کار هستم. کارفرما درخواست سیم کشی شبکه کرد.
جهت تست صحت سیم کشی از دستگاه تست کننده کابل استفاده کردم که دفعه اولم بود و تجربه ای درش نداشتم. متاسفانه به دلیل نا آگاهی بنده از نحوه صحیح استفاده از دستگاه که اتفاقا تازه خریده بودیم (حدود 200 هزار تومن) که البته ناچیزه ...
دستگاه سوخت و بردم تعمیر کنم که تعمیر هم نشد.
حالا میخوام بدونم عرف و قانون در مورد اینگونه خسارت های غیر عمدی و از سر بی اطلاعی به وسایل کارفرما چی میگه و من باید چیکار کنم ؟ بدون اینکه کسی بفهمه یه جدیدشو بخرم بیارم یا نه اگر پرسیدن بگم ابزار الکترونیکه دیگه گاهی میسوزه ...

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

صادقانه موضوع را عنوان نمایید ابزار الکترونیک در ذاتشان خرابی وجود دارد و شا مسول نیستید