مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق

سلام.
در آموزشگاهی به عنوان طراح گرافیک و مدیر پیج اینستاگرام و فضای مجازی مشغول به کار هستم.
و 5 ماه است که با وجود قرارداد، حقوقی دریافت نکرده‌ام.
با توجه به اینکه نسخه‌ای از قرارداد را در دست ندارم و به خاطر مشکلات پیش آمده کارفرما تهدید به پرداخت خسارت کرده است، پیج اینستاگرام را خصوصی کرده و رمز آن را عوض کرده‌ام.
در متن قرارداد قید شده که در صورت خسارت به پیج اینجانب باید مبلغ 5 میلیون پرداخت کنم آیا با وجود شرایط پیش آمده و حقوقی که 5 ماه است پرداخت نشده، کارفرما می‌تواند به خاطر محدود کردن حساب اینستاگرامش از من ضرر و زیان دریافت کند یا حقوقم را پرداخت نکند؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید قرارداد شما و مسائل پیش امده شما بررسی گردد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است بابت حقوق خود به هیات حل اختلاف کارگری محل مراجعه کنید