مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سستی عملکرد کارگران در محل کار

در کارگاهی هستیم که 3 یا 4 نفر کارگر دارد به علت سست عمل کردن یک نفر یا دونفر کارگاه تعطیل میشه بنده کارفرما ضرر میکنم ایا قرارداد هست که در ان ضرر زیان کارفرما ناشی از سست عمل کردن کارگر باشه اگه هست چجوری تهیه کنم که کارگران هر وقت خوششون میاد بیان سر کار ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما می بایست یک قرارداد خوب و قوی تنظیم.نمایید و تمام این موارد را در آن لحاظ نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
بهتر است از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید و اینکه نیاز به تنظیم قراردادی دارید که تمامی موارد مد نظر شما در آن گنجانده شوو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر در صورت ذکر چنین شرطی در قرارداد ، شرط باطل است و قابل اجرا نخواهد بود زیرا شرط غرری است و مبهم است