مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو فروخته شده

باسلام خسته نباشید. همسر من ماشین رو فروخته به من و من فروختم به یک شخص دیگر ومعامله دست به دست شده ومبلغ چک215میلیون هست ودرقولنامه قیدشده که درموقع وصول چک ذکرشده فروشنده موظف به انتقال مالکیت سندخودروبه خریداراست ونه سنددادم نه وکالتی و چک برگشت خورد و ماشین رو توقیف پلاک کردم ایامیتونم ماشین رو آزاد کنم البته ماشین به نام همسرم هست وبدون حکم قضایی وباقولنامه ای که بین خودمون بوده توقیف پلاک کردیم واسه طرفم اظهارنامه فرستادیم جوابی نیومده در ضمن ترخیص خودرو و قبض پارکینگ دستم هست و فقط توقیف پلاک از طریق راهنمایی گرفتیم. باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد حق فسخ قید شده باشد می توانید معامله را فسخ کنید در غیر این صورت طبق قرارداد صرفاً می توانید پول چک را مطالبه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بیع انجام شده شما میبایست دادخواست مطالبه وجه یااگر چک صیاد است اجراییه بزنید