مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه واریز شده بابت خرید کالا

سلام بنده کارم مواد شیمیایی هستش برج 6 من از همکار خرید کردم ومبلغ 90 ملیون طی چند مرحله برای ایشون واریز کردم .ولی این آقا بعد چند روز گفت نمیتواند محصول مورد نظر را تهیه و تحول دهد و مبلغ 50 میلیون را پس داد و الباقی را تا الان به یک بهونه نداده وجدیدا هم جواب تلفن رو نمیده ایا من میتونم طبق قانون پولم رو پس بگیرم . قرارداد نداریم فقط فیش واریزی رو دارم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
بله می‌توانید اظهارنامه‌ای برای ایشان ارسال و در صورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی نمایید لطفاً در نظرسنجی میزان رضایت خود از پاسخ را اعلام بفرمایید