مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

با سلام یه نفر بهم مبلغی رو کارت به کارت کرده بود حالا بعد یک سال ازم شکایت کرده و بهم تهمت کلاهبرداری زده و از دادگاه برام این ابلاغ اومده
با عنایت به جمیع اوراق و محتویات و با توجه به اینکه شاکی پرونده علارغم ابلاغ قانونی حاضر نشدند و دلایل و مدارک کافی اراعه ننمونده اند و فبلحاظ عدم کفایت ادله اثباتی و به استناد ماده 265 قانون آیین دادرسی قرار منع تعقیب نامبرده صادر و اعلام میگردد و ظرف مدت ده روز از تاریخ ابلاغ از طرف شاکی پرونده قابل اعتراض در دادگاه صالح میباشد.میشه راهنمایی کنید الان چی میشه باید چیکار کنم.ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام جای نگرانی نیست چون شکایت ایشان فاقد وصف کیفری بوده است و ادله ای نیز مبنی بر عمل مجرمانه ارایه ننموده اند لذا دادسرا انرا نپذیرفته است.