مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

سلام. حدودا 3 ماه پیش برادر ناتنی همسرم از همسرم و ‌‌مادرش شکایت کلاهبرداری کرده و الان بعد این مدت دادسرا قرار منع تعقیب زده. آیا این به این معنی هست که پرونده مختومه شده و دیگر مشکلی نیست؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
چنانچه ظرف ده روز شاکی به قرار منع تعقیب صادره اعتراض ننماید
قرار صادره قطعی میشود و صد در صد به نفع شما
در صورت اعتراض و پذیرش اعتراض نامبرده پرونده به دادگاه کیفری ارسال خواهد شد .

حميدرضا  امامي

حميدرضا امامي :

استان :

با عرض سلام
بايد از شعبه صدور قرار منع تعقيب سوال نماييد كه شاكي ايا اعتراضي به قرار كرده يا نه .
واگر اعتراضي كرده ايا قرار تاييد شده يا اعتراضش در حال رسيدگي ست و يا قرار به نفع طرفتان نقض شده است .