مشاوره حقوقی رایگان - سنوات عیدی و پاداش

سلام
بنده به مدت بیست سال برای پدرم کار کشاورزی انجام دادم و هنوز هم مشغول به کارم و 4 خواهر و یک برادر دادم که اصلا کاری به کشاورزی نداشتند از این بیست سال فقط از ده سال پیش بیمه من پرداخت شده و ادامه دارد آیا سنوات و عیدی و پاداش به من تعلق می‌گیرد هنوز یک ریال هم من بابت سنوات و عیدی دریافت نکردم و ده سالی که بیمه نبودم هم سنوات و عیدی به من تعلق می‌گیرد الان که درخت پسته رو در دو و نیم هکتار به ثمر رساندم و به علت کهولت سن می‌خواهند آب و زمین آماده رو تقسیم کنند آیا حق ریشه به من تعلق می‌گیرد برادرم و خواهرام میگن حقوق گرفتی دیگه خبری از سنوات و عیدی نیست و پدرت بوده آیا حق من ضایع نمی‌شود تازه با پاره شدن دیسک کمر و عمل جراحی دیگه قدرت کار کردن را ندارم جناب مشاور آیا به من که پسر بزرگتر هستم و طول عمرم رو فدای کار کشاورزی کردم دستم به جایی بند هست یا قطع بیمه و خداحافظ من حالا گه معلولیت پیدا کردم سر همین زمین‌ها و دیگر فرزندان بیایند و بین خودشان و من طبق پسر دختری تقسیم کنند پس حق سنوات و عیدی و حق ریشه رو میتونم بگیرم یا نه پدرم هنوز در قید حیات هست ممنون و متشکرم
می‌باشد بازم تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشید حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از اداره کار پیگیری نمایید