مشاوره حقوقی رایگان - تعداد مهریه عندالمطالبه در سند ازدواج بر حسب قانون

با سلام
مهریه من 600 تا سکه تعیین شده، و پدرم خواستار 600 تا سکه عندالمطالبه هست که در سند ازدواج نوشته شود،
سوال من اینه که طبق قانون جمهوری اسلامی چندتا امکان نوشتن سکه به صورت عندالمطالبه در سند ازدواج وجود دارد؟
قانون چند تعداد اجازه نوشتن عندالمطالبه را میدهد؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.شما هرتعداد سکه میتوانید بعنوان مهر قرار دهید و قانون مخالفتی با توافق زوجین ندارد.