مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران عقد از طرف زن

سلام
نامزد من در دوران عقد به خاطر عدم علاقه میخواهد جدا شود
تکلیف مهریه چیست؟
من نمیخوام طلاقش بدم میتواند طلاق بگیرد

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

شرایط اعطای طلاق به وسیله زن در قانون و حتی عقدنامه درج شده..ولی ربطی به مهریه نداره..به محض وقوع عقد نکاح زن مالک مهریه میشخ

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال مصلحت اینست که توافقی از یکدیگر جدا شوید چونکه آغاز یا ادامه زندگی مشترک زناشویی از روی بی علاقگی زوری و توأم با جبر و اکراه سرانجام خوشی ندارد و دیر یا زود از هم فرو می پاشد ! اگر زوجه الآن مهریه خود را ببخشد قطعاً زوج پیش قدم در مبادرت به طلاق خواهد شد و معمولاً ادامه کشمکشهای حقوقی زوجین در مراجع قضایی اول و آخرش مطالبه حقوق مالی از سوی زوجه و گریز از پرداخت آن از طرف زوج است و علت دیگری ندارد وگرنه اگر موضوع پول در میان نباشد ، زوجین خیلی راحت یا با هم زندگی می نمایند یا از هم طلاق می گیرند و کارشان به دعوا و مرافعه نخواهد کشید .