مشاوره حقوقی رایگان - بنده 19 ماه کارت ایثار دارم و هیچ مزایایی دریافت نکردم چه باید بکنم

ایا فرقی است بین سربازان ارتش و سپاه چرا با وجود اینکه بنده کارت ايثار دارم آنهم مدت 19 ماه اما تاکنون که 32 سال از جنگ می‌گذرد هیچ مزایای نصیبم نشده وبا اینکه 58سال سن دارم و دیگر قادر نيستم کار بدنی بکنم هیچگونه حقوقی شاملم نشده چه باید بکنم ودرضمن فرزندانم هم دختر هستند که هیچ توقعی از آنها نمیتوانم داشته باشم

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

از نیروی انسانی یگان مربوطه مزایای کارت ایثارگری سوال شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال اداری واز ارگان مربوطه سوال شود