مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

بنده يک خودرو خريداری كرده قولنامه ندارم و بهم وكالت داده طبق گفته فروشنده خودرو بدون نقص و بدون رنگ بوده و شاهد دارم. و ازش يک دست خط به شرط كه تا ٤٨ ساعت از لحاظ رنگ و فنی اگه مشكل داشت بگم و امضا هم كرديم. حالا من ماشين رو بردم كارشناسی ميگن ماشين رنگ داره و چپيه. حالا من چكار كنم؟ چطوری ميتونم پولم رو بگيرم ازش؟؟ اگه فروشنده پول نداشته باشه چه اتفاقی ميوفته؟؟ ممنونم از راهنماييتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید معامله را اقاله کنید و وی ملزم به پرداخت وجوه دریافتی از شماست اگر همکاری نکرد محکمه به شما حق لازم را خواهد داد