مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از خود

سلام. اگر کسی به انسان یا اقوام انسان حمله کند اگر انسان برای تفنگ با تفنگ های بازی ساچمه ای به آنها بزند ایرادی دارد؟ چطور باید از خود دفاع کنیم تا ایرادی نداشته باشد. بعضی تفنگ های بازی ساچمه ای ضرب بالایی دارند و وقتی به انسان بخود درد میگیرد و سبب دور شدن انسان های وحشی و یا تمام کردن دعوا می شود. چون اگر این انسان ها ببینند انسان وسیله دفاعی برای خود دارد دیگر حمله نمیکنند. از اینجور انسان های وحشی کم نیست در مملکت که با اینکه حق با انها نیست بازهم حمله میکنند

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به طور کلی هیچ فردی طبق قانون برای دفاع از خود حق استفاده از سلاح سرد و گرم را نداردمگر در شرایط خاص و اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح.