مشاوره حقوقی رایگان - ربات پیام ناشناس تلگرام

سلام
مدتی است که من از ربات حرف ناشناس تلگرام پیام هایی مبنی بر بازگشت به رابطه عاطفی قبلی و اشتباهاتم دریافت میکنم که رابطه عاطفی الانم را به خطر انداخته است
اما پیام ها حاوی تهدید یا موضوع خاصی نیستند
آیا شکایت من در مراجع قانونی و پلیس فتا قابل پیگیری است؟ می توانم پیدا کنم که فرستنده پیام ها چه کسی یا چه شماره ای است؟

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام ، همانطوریکه مستحضرید این ربات توسط خود شما فعال گردیده است که میتوانید انرا غیر فعال و حتی در لیست سیاه قرار دهید ، لهذا با امعان نظر به فرمایشات حضرتعالی جواب منفی بنظر میرسد.