مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت عقب نشینی از فروشنده

زمین با متراژ 139متر خریدم. فروشنده گفت 6مترعقب نشینی داره بعد از سند استعلام 2/5 متر نیم عقب نشینی دارد زمین میمونه 107متر حدود 31متر عقب نشینی. سند هم زدمو در قولنامه شاهد هم ازطرف او نبوده است. الان میتونم عقب ضررم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان معامله عقب نشینی داشته باشد تحت شرایطی می توانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان‌پذیر است به شرطی که در زمان معامله عقب‌نشینی داشته باشد.