مشاوره حقوقی رایگان - ربا

بنده سال 1400 طبق توافق نامه به شخصی با احتساب تاخیر تادیه 500 ملیون بدهکار شدم و قرار شده ماهیانه مبلغ 20 ملیون پرداخت نمایم طی 2 سال تا سال 1402 و مبلغ 500 هزار تومن جریمه روزانه وجه التزام تعین کردند و اکنون من مبلغ 1ملیارد 350 ملیون محکوم شده م و اصل مبلغ یعنی 500 ملیون را واریز کرده م و مبلغ 850 ملیون یعنی معادل 160 درصد اصل مبلغ را باید بعنوان وجه التزام پرداخت نمایم میخواستم بدونم برای وجه التزام خارج از عرف میتوان بعنوان دریافت ربا شکایت کرد

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر محکوم شده اید مطابق رای قطعی دادگاه می بایست عمل نمایید .