مشاوره حقوقی رایگان - گوشی سرقتی

سلام خسته نباشید (مدل گوشی سامسونگ گلگسی a20)
من حدود یک ماه پیش در باشگاه بدنسازی واقع در خوزستان_مسجدسلیمان_نفتک
گوشی من رو سرقت کردن باشگاه دارای دوربین مداربسته هستش ولی بدلیل اینکه بانوان هم به باشگاه میان اماکن اجازه نداده که دوربین در رختکن نصب شود
خلاصه بعد از اینکه سیمکارتم رو سوزوندم در سامانه همیاب 24 اعلام سرقت شدن گوشی را ثبت کردم و همچنین شکایت کردم به کلانتری محل هم مراجعه کردم ولی خبری نشده خواستم بپرسم ممکنه که سریال گوشی رو عوض کرده باشند یا اگه واقعا عوض شده باشه تکلیف چی میشه دیگه قابل ردیابی هستش؟
اینم اضافه کنم که من ساعت 4 به باشگاه ورود کردم که همچنین اخرین فعالیتم با گوشی همون زمان بود خواهش میکنم اگه میشه کمکم کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سریال گوشی قابل تعویض نیست و اگر کگوشی روشن شود به امید خدا پیدا می شود شما می توانید از باشکاه در این خصو ص شکایت کنید