مشاوره حقوقی رایگان - پرسش حقوقی

باسلام و خسته نباشی، اینجانب مدت سه سال و دو ماه در یکی از ادارات منابع طبیعی یک شهرستان بعنوان نگهبان مشغول بودم یعنی بنده کتبا درخواست کار دادم و رئیس سابق اداره منابع طبیعی با پاراف و خوردن مهر و شماره دبیرخانه و معرفی بنده با نامه رسمی به مدیر کل جهت بکارگیری بعنوان نگهبان اداره نامه را به اداره کل بردم تحویل رئیس حراست اداره کل داده و حراست بنده را با وظایف و منابع طبیعی توضیحاتی دادند و مدارک تحویل گرفتند و گفتند بعد از تحقیقات و گزینش خبرت می کنیم حدود دو هفته حراست نامه ای با مهر محرمانه به رییس سابق اداره ارسال نمودند که بنده دو روز بعد سر کار رفتم و رئیس اسم بنده را در دفتر حضور و غیاب کارمندان اضافه کرد و نزدیک به یکسال حضور و غیاب شدم اما اداره کل بنده را بیمه نکرد. و هیچگونه قراردادی با بنده منعقد نکرد و وقتی که پیگیر می شدم با بهانه هایی از جمله اینکه اعتبار نداریم مرا قانع می کرد و حقوق بنده را هر چند ماهی یکبار مبلغ کمی از طریق پیمانکارانش پرداخت می شد تا اینکه بنده مجبور شدم برای تامین معیشت زندگی دنبال کارگری بروم وچندین بار هم به اداره مربوطه و اداره کل پیگیر حقوق خود شدم اما خبری نشد تا اینکه دادخواستی تنظیم و به اداره کار دادم اداره کار هم بعد از تشکیل پرونده دو جلسه تشکیل داد که اداره منابع طبیعی حضور پیدا نکرد و هیات تشخیص رای صادر کرد اما چون تمام معوقات بنده پرداخت نمی شد به هیات حل اختلاف اعتراض کردم باز همان رای هیات تشخیص تایید کردند باز بنده به دیوان عدالت اداری اعتراض نموده بعداز چند ماه اداره کل شاکی اداره کار و بنده به دادگاه عمومی شهرستان شد و خواستار ابطال رای ها شده و میگوید اولا نامه ای که حراست داده برای بکارگیری همیار طبیعت بوده و دوم اسم خود در لیست حضور و غیاب جعل کرده سوم اینکه اداره کل حقوق واریز نکرده چون هیچ قراردادی بین کارفرما و کارگر منعقد نشده پس خلاف قانون هسته و باید رای ها باطل بشود من میگم نامه حراست این است که میگوید بکارگیری فلان تو این اداره بعنوان نگهبان بلامانع است دوم رئیس سابق هسته بپرسند اسم من کی اضافه کرده لوح تقدیر از رییس دارم نامه که به نماینده مجلس زدم اینها یعنی چه ، چون پرونده بنده در دیوان در حال رسیدگی بود دادگاه رای عدم صلاحیت صادر کرد اما باز هم اداره کل شاکی بنده و اداره کار به دیوان عدالت اداری شده که رای اداره کار را باطل کند اما دیوان رای عدم صلاحیت صادر کرده و پرونده را به دیوان عالی کشور ارجاع داده است اولا پرونده اعتراض بنده که در حال رسیدگی در دیوان عدالت اداری بوده تکلیفش چه می شود دوم اینکه رای صادره دیوان مربوط به کدام پرونده است پرونده ای که اداره کل منابع طبیعی شاکی شده یا پرونده اعتراض بنده سوما اسناد و مدارک بنده که در پرونده اعتراض در دیوان عدالت است دیوان عالی کشور نکند که رای به نفع اداره که منابع طبیعی بدهد. لطفا به سوالاتم جواب بدهید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

رسیدگی در دیوان مانع اعتراض نیست و در خصوص موضوع رای دیوان در هر دو مورد رسیدگی خواهد نمود