مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی درخواست برای امنیت جانی

حدودا 10 ماه پیش، بنا به شرایطی با آقایی همخانه شدم، اما او ناسزا گو و خیلی دست بزن دارد و مرتب در نزاعیم، پول پیشم و خیلی از وسایل شخصیم نیز به وسیله ایشان از بین رفته، با نشان دادن چه مدارکی او را متوجه کنم که اگر مشکلی برام پیش بیاد قانون در جریان است

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام جرم تا زمانی که به وقوع نپوسته قابل تعقیب نیست ولی در صورت تهدید از جانب وی شما می توانید با ارائه دلیل طرح شکایت نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر بازهم به شما هتاکی نمود به پلیس 110 تماس بگیرد تا موضوع صورت جلسه شود