مشاوره حقوقی رایگان - خسارت و افت ماشین و از کار افتادگی

سلام
من مقصر یه تصادف بودم که خودروی زیان دیده ادعا دارد که مبلغ خسارت ، از مبلغ پرداختی شرکت بیمه زیاد گردیده و الباقی را از مقصر مطالبه کند ؟ ایا این قانونی است و خودروی زیان دیده پراید مدل 1391 می باشد ، که این نیز افت قیمت را نیز مطالبه خواهد نمود؟ و هم ایشان راننده آژانس می باشد و دفترچه آژانسی ندارد و بیمه تامین اجتماعی نیز پرداخت نمی نماید و ایشان ، یک هفته از کار افتادگی را نیز مطالبه مینماید ،
حال کدامیک از این موارد مطروحه وجاهت قانونی دارد و اینکه موارد قانونی موجود باشد در مقام دفاع به ایشان تبادل لوایح نمایم
باتشکر