مشاوره حقوقی رایگان - حریم رودخانه

سلام عرض ادب
قطعه باغی در کنار رودخانه خریده ام. که در سند رسمی تک برگی من ضلع جنوبی آن را متصل به رودخانه ذکر کرده اند. و دربی نیز برای دسترسی به حریم رودخانه در ضلع جنوبی موجود است. حال شخصی از اهالی روستا قطعه زمینی که بین باغ بنده و خود رودخانه موجود هست رو متعلق به خود میداند و ادعا میکند که برای آن سند منقوله دار نیز دارد. به همین منظور نخاله های روستایی را در این مکان دپو میکند . هدف ایشان از ریختن نخاله هم تسطیح قسمت های شسته شده توسط رودخانه و بزرگ نشان دادن زمین ادعایی خود میباشد. لطفا بنده را در مقابل این شخص راهنمایی بفرمایید که با توجه به سند بنده این شخص میتواند زمینی در انتهای زمین من داشته باشد یا نه؟ حتی اگر سند ادعایی ایشان درست باشد ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام رودخانه ها دارای حریم هستند و این حریم با توجه به میزان آبدهی رودخانه تعیین می شوند.......... شما می توانید از اداره آب منطقه تقاضا نمایید حریم رودخانه را مشخص نموده و ایشان پس از دریافت حق الزحمه کارشناسی این کار را انجام می دهند.