مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام.
سال 80 یک آپارتمان با وام مسکن خریدم و اقساط آن را خودم پرداخت کردم.سال 91 بصورت صوری طی یک وکالت فروش به برادر خانمم که از نیروهای انتظامی بود،دادم تا خونه رو بنام خودش کنه و از پاداش وام خرید مسکن پایان خدمتش استفاده کته.برادر خانمم پس از اخذ وام همان سال 91اپارتمان را بنام خواهرش که همسر بنده باشه زد...
البته همان روزی که بنده وکالت فروش اپارتمانم را به برادر خانمم دادم یک وکالتنامه تام اختیار ازش گرفتم که اگر مشکلی پیش بیاد من بتونم خونه مو پس بگیرم که در آن قید شده موکل که برادر خانمم باشه تا 50 سال خورشیدی حق هرگونه نقل و انتقال را از خودش سلب کرده و همه کاره بنده که وکلیش هستم می‌باشم.
بدون توجه به این وکالت نامه آپارتمان منو بنام خواهرش که همسرم باشه انتقال داده.
حال باتوجه به ماده قانونی 265 که اگر مالی به کسی دادی اصل بر عدم تبرع میبلشد،آیا میتونم آپارتمانم را از برادر خانمم پس بگیرم یا نه؟؟
لازم به ذکر است که چرا ده سال طول کشید و من زودتر اقدام نکردم؟؟
بنده فکر میکردم حد اقل ده یا دوازده سال سند بخاطد وام در رهن بانک مسکن میباشد.ولی سند در رهن نرفته بود.با تشکر از زحمات همه شما خوبان