مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه شهادت برادرم

با سلام برادرم 17سال پیش در حین خدمت سربازی.شب گشت زنی می‌باشد وصبح که به پاسگاه میرسند.با توجه به گرد خاکی بودن هوای منطقه. فرمانده پاسگاه اسلحه خود رو تحویل سرباز دیگری میدهد که تنظیف کنند و تحویل اسلحه خانه بدهد و در حین تنظیف اسلحه شلیک میشود وسه گلوله به برادر برخورد می‌کنه وکشته میشود .آیا باتوجه به این که برادر در حین خدمت بوده و در لباس مقدس سربازی،ومنطقه هم جزو منطقه عملیاتی محسوب میشود موقعیت هم موقع انتخابات ریاست جمهوری بوده میتواند جزو شهدا باشد یا نه؟لطفا راهنمایی کنید چطور میشود حکم به شهادت برادر داده شود .
ضمنا اوایل خود نیروی انتظامی حکم به شهادت برادرم داده بود اما چون بنیاد شهید زیر بار نمی‌رفت نیروی انتظامی هم حکمش را بر گردوند.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از طریق بنیاد شهید اقدام نمایید اگر نتیجه نگرفتید می‌توانید دیوان عدالت اداری طرح دعوی کنید