مشاوره حقوقی رایگان - لینک

با سلام چند روز پیش از پیام رسان سروش یک نفر غریبه یک لینک ناشناسی را برایم فرستاد به عنوان مامور پستچی گفت ابلاغیه دارین برین تو لینک و عنوانش رو ببینید من هم رو لینک زدم بعد شماره تلفن و کد ملی مو زدم یه نرم افزار اومد و دانلودش کردم .ولی اجازه دسترسی به اطلاعات و مخاطبین رو ندادم برا برنامه و بعد پاکش کردم .
آیا با داشتن کد ملی و شماره همراه می تونن کلاهبرداری کنن یا افتتاح حساب کنن یا اطلاعات گوشی رو هک کنن؟