مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل شکایت و توقیف اموال

سلام. من خودروی رو در تاریخ 24 بهمن 98 خریدم. سه روز بعد در حالی که مقدمات تعویض پلاک رو انجام می‌دادم توسط پلیس ماشینم توقیف شد و به پارکینگ رفت. به علت اینکه روی پلاکش از اجرای احکام شعبه یک شعبه 33 حل اختلاف تهران شکایت توقیف اموال در اثر کلاهبرداری صاحب پلاک اومده. از زمان فروش صاحب پلاک، این ماشین چهار دست چرخیده تا به من رسیده و هیچکدوم هم تعویض پلاک نکردن. دستور توقیف پلاک هم 15 بهمن 98 روی ماشین اومده. ده روز قبل از خرید من. از اون آقای صاحب پلاک هم فقط یه وکالت محضری برای تعویض پلاک وجود داره و مبایعه نامه ای ندارن. الان تکلیف من چی میشه؟ برای خرید این ماشین من یه پراید داشتم که معاوضه کردم و 10 میلیون پول نقد و یه چک 5 میلیونی برای اخر اردیبهشت 99
راهکار من چیه؟ صبر کنم تا فروشنده این مشکل و حل کنه یا برم از فروشنده و بنگاه دار به خاطر تقلب و کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کنم؟
متاسفانه به بیماری کرونا خوردیم و نمیدونم حل اختلاف بعد از تعطیلات از کی شروع به کار میکنه

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.با وکالت مالکیت منتقل نمی شود و صاب خودرو کسی که سند مالکیت بنامش هست و فروشنده چون وکالت داده است در نظر خود مالکیت را منتقل نموده است و هر گونه تخلف و جرمی با خودرو انجام بگیرد مسوول است خصوصا اینکه مبایعه نامه ای نیز وجود ندارد .به نظر می رسد شما معامله خود را کنسل کنید و پراید و چک و پول خود را اخذ نمایید و در صورت عدم همکاری فرشنده میتوانید علیه فروشنده خود و صاحب سند طرح دعوی کنید.