مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام. من ماشینی خریدم اقساطی. ولی به دلایلی نتوانستم سند را به نام خودم بزنم. چک های اقساط را هم خودم دادم. حتی یکی از چک ها هنوز مانده که پاس نشده ولی چند وقت پیش ماشین را خوابوندن به دلیل شکایت. مثل این که آن دوست ما کلاهبرداری کرده و شاکی هم حکم توقیف اموال گرفته که یکی از آن اموال، این خودرو من می باشد. حالا هم ماشین توقیف شده و در پارکینگ راهنمایی و رانندگی است. آن شخص هم از ایران گذاشته و رفته. آیا من میتوانم رفع توقیف فقط برای خودروی خودم رو بگیرم؟
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

سلام
باید به دادگاهی که دستور توقیف رو صادر کرده مراجعه کنید و اگر پرونده در مرحله اجرای احکام است بعنوان معترض ثالث وارد شوید

یک وکیل :

سلام بله می توانید رفع توقیف کنید . نیاز به اعتراض ثالث اجرایی دارد.