مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک

باسلام
ما ملک کلنگی به تازگی خریداری کردیم به ابعاد 7/5×21/5 که در بنچاق و پایان کارمان مشخص کرده مساحت موجود فعلی مان همین است که پس از اصلاحی حدودا یک متری عقب نشینی دارد ولی در سند جدید تک برگ ابعاد زمین را 20×7/5 مشخص کرده
سوال این است که 1- برای ساخت مساحت موجود ملاک عمل است 2- یا اینکه نیاز به اصلاح سند نیاز است

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام دادگر هستم وکیل دادگستری دیگر احتیاج به اصلاح سند نیست ملاک دومی بعد از عقب نشینی است