مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

با سلام بنده حقوق همسرم‌که‌7سال کارمند نیروی انتظامی بود‌رو‌که‌سه ساله فوت شده دریافت میکنم که‌نصفشو‌فرزندم‌دریافت میکنه‌نصفشو‌من‌می‌خواستم بدونم اگه ازدواج کنم‌مستمری من‌قطع میشه يا نه‌چون‌عده‌ای گفتن‌نه‌عده‌ای هم‌گفتن آره

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به موجب بند یک ماده 48 قانون حمایت خانواده مصوب سال 91 و آیین‌نامه اجرایی مربوطه مصوب 27 بهمن 93 قوه قضائیه، ازدواج دائم همسر یا همسران بیمه شدگان یا مستمری بگیران متوفی، مانع استمرار در پرداخت مستمری فوت و سایر مزایای جانبی متعلقه به آنان نخواهد بود.

بر این اساس حتی کسانی که در گذشته نیز به دلیل ازدواج مستمری‌شان قطع شده است، از تاریخ تصویب این قانون یعنی هفتم اردیبهشت ماه 1392 امکان مراجعه به شعب تامین اجتماعی و برخورداری از مزایای مستمری برایشان فراهم است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم اگر حقوق تامین اجتماعی باشد قطع نمی‌شود