مشاوره حقوقی رایگان - اخراج و درخواست برگشت به خدمت

سلام

من استخدامی سال 78 راهور ناجام
با حدودا 15 سال سابقه خدمت به خاطر غیبت اخراج شدم هیچ سابقه کیفری ندارم
2 سال از طریق ناجا و دیوان عدالت اداری پیگیر شدم که برگردم به خدمت اما هر کدوم منو به اون یکی پاس میدادن تا اینکه گفتن اگه از فرمانده ی استان دستور بگیری بیاری میشه ی کارایی کرد
حال با توجه به ریزش نیرویی که سازمان داشته و واسه پرسنل اخراجی بازخریدی و بازنشسته های زودتر از موعد پیامک بازگشت به خدمت رفته
میخام راهنمایی کنین چیکار میشه کرد که بتونم برگشت به خدمت بگیرم
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به همان توصیه همکارانشان به فرمانده انتظامی شهرستانتان مراجعه و تقاضای بازگشت به کار نمایید