مشاوره حقوقی رایگان - عدم واگذاری زمین روستایی به بنده توسط بنیاد مسکن

زمین های شهرک روستای برای جوانان این روستا واگذار گردیده است با کمال ناباوری بنده به عنوان متولد همین روستا و با سابقه 29 سال زندگی در این روستا اسمی از بنده در این لیست نیست با وجود اینکه هیچ سند یا مسکن به نام بنده وجود ندارد اما افرادی که در منزل شخصی خود سکونت دارند یا افرادی که منزل فرهنگیان به نامشان بوده در این لیست حضور دارند بنده با همسر و فرزند خود به مدت 8 سال در خانه پدر زن و در اتاق 12 متری زندگی می کنم و با مشکلات زیادی روبرو هستم
از شما جهت دست یابی به حق خود کمک و راهنمایی میخواهم

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام بر علیه بنیاد مسکن شکایت کن