مشاوره حقوقی رایگان - تعهد

با سلام
ما 20 واحد در یک آپارتمان زندگی میکنیم که دارای آسانسور هست که این آسانسور خراب شده و 80 درصد آن را میخوایم تعمیر و یا تعویض کنیم که با یک شرکت معتبر قرارداد بستیم در بین ما یک نفر می‌گوید که آسانسور باید استاندارد سازی شود که حدود 200 میلیون تومان هزینه دارد و صاحب خانه ها نمی‌توانند پول بدهند
همین آقا از برج 12 پارسال هیچ پولی بابت شارژ. آب و برق و هزینه جاری آپارتمان نداده و می‌گوید که تعهد محضری بابت اتفاق نیفتادن و عدم مسیولین بهش بدهیم
آیا تعهد دادن به این آقا قانونی هست یا خیر
متشکرم