مشاوره حقوقی رایگان - همسر آزاری

سلام.بنده پنج ماهه باردار هستم.توی دوران بارداری همسرم مدام منو آزار اذیت روحی میکنه.دیروز توی دعوا منو محکم گرفت توی گوشم بلند داد زد از دیروز گوشم درد میکنه.مدام بمن میگه بدلیل اینکه بی محبتی و غذا درست نمیکنی بهم توجه نمیکنی دنبال رابطه ی دیگه با فرد بهترم و به محض اینکه با کسی آشنا بشم ترکت میکنم.البته روزایی هم هست که باهام خوب باشه!ولی در کل ثبات شخصیت نداره نمیدونم به دلیل مصرف حشیشه یا کلا تربیتش اینجوریه!برای خونه و یخچال خرید میکنه ولی پول بمن نمیده باید بهش بگم ازش بخوام با کلی ماراحتی و تاخیر مقدار ناچیزی بمن پرداخت کنه.در حالیه که اگر متوجه بشه مبلغ قابل توجهی از سمت خونوادم بمن رسیده انتظار داره که در اختیارش بذارم و از من پولامو تا حالا طی چند مرحله گرفته!ولقتی که تهدید به رفتن میکنه با توجه به اینکه خونه ماله مادرمه و وسایل مال خودمه بهش میگم چرا منتظری پیدا کنی حالا برو.میگه بتو ربطی نداره!به زور اینجا می مونه و با قلدریاشو حرفاش اذیتم میکنه.بامن رابطه جنسی منظمی نداشته حدودا دو ساله!هربار گلگی کردم که منم نیاز دارم با دعوا و سرصدا صورت مسئله رو پاک کرده.این شرح حال رو دادم تا بگم من شدیدا نیاز به راهنمایی دارم.یه وکیل میخوام برای همچین مسائلی مرتبا راهنماییم کنه و حتی در صورت نیاز برای جدایی تمام کارهامو خود وکیل انجام بده.چون بنده پدر ندارم و برادرام ایران نیستن این اقا ازین قضیه سواستفاده میکنه و به قولی منو ضعیف گیر اورده.حکم دادگاه راجع به همچین مردی چیه؟جدایی ازین اقا روندش چجوری خواهد بود؟و اینکه برای گوشم میتونم پزشکی قانونی مدرکی بگیرم؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درب منزل را قفل کنید و مانع از ورود وی شوید و در صورت مزاحمت می توانید با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای گرفتن طلاق باید بتوانید عسر و حرج خودرا ثابت کنید و در صورت آسیب گوش شما میتوانید با معرفی به پزشکی قانونی معاینه و نتیجه اعلام میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما اقدامات متفاوتی می‌توانید انجام دهید پیشنهاد می‌شود از خدمات مشاوره‌ای استفاده کنید