مشاوره حقوقی رایگان - بعد از تایید بازنشستگی 4 ماه برام سابق رد شده

سلام و خدا قوت.
بیمه تامین اجتماعی هستم.خرداد 1401 باز نشسته شدم و از همان تاریخ حقوق بازنشستگی هم دریافت میکنم.تیر 1401 بازرس بیمه رفته کارخانه ای که من کار میکردم متاسفانه با اینکه من اونجا نبودم کارگرها بخاطر بیسوادی و بی اطلاعی گفتن من اونجا کار میکنم.حالا برای 4 ماه بعد از بازنشستگی برام سابقه رد شده .7 ملیون کارفرما جریمه شده. حقوق 4 ماه من رو هم می خوان کم کنن.من راهی دارم که 4 ماه سابقه را کم کنم؟؟