مشاوره حقوقی رایگان - لغو بیمه بیکاری

ناشناس گفت...
سلام لطفا راهنمایی کنید من مدتی هست بیکار هستم و از شرکت بیرون آومدم و میخوام از بیمه بیکاری استفاده کنم چون گاهی در مسیر رفت و برگشت به شرکت با اسپ کار میکردم ولی دیگه کار نمیکنم آیا به صرف اینکه در اسنپ عضو بودی و هستی امکان دارد بیمه بیکاری شما دچار مشکل شود و قطع بسشه یا اینکه اگر در مدت استفاده از بیمه بیکاری کار کنی و فعال باشی چون پس از ده بار که با پشتیبانی اسنپ تماس گرفتم و پیام گذاشتم و درخواست لغو عضویت و قطع همکاری رو داددم هیچ ترتیب اثری ندادند و همچنان اسنپ فعال است ولی در مدتی که درخواست بیمه بیکاری دادم دیگه کار نکردم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شرایط استفاده از بیمه بیکاری را مشاهده می‌کنید:

فرد متقاضی، مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشد.
فرد بیمه‌شده، بدون میل و اراده خود بیکار شده باشد.
در حال حاضر آماده به کار باشد.
کارگران دائمی، حداقل 6 ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند.
کارگران قراردادی در آخرین محل کارشان، حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند.
شرایط بالا معمولا به دلایلی مانند: تغییر ساختار سازمانی، وقوع حوادث غیرمترقبه چون سیل، زلزله، آتش سوزی و جنگ محقق می‌شود. دلایل گفته شده باید به تایید وزارت‌خانه و شورای عالی کار برسد. اگر فردی مطابق آن‌چه بیان شد، بیکار موقت تلقی شود، آنگاه می‌تواند از مزایای بیمه بیکاری استفاده کند.

نکته: نمایندگان اداره تعاون، کار و امور اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی، مرجع تصمیم‌گیری در تشخیص و تایید شرایط گرفتن بیمه بیکاری فرد هستند. از این رو به این بیمه، بیمه بیکاری تامین اجتماعی هم می‌گویند